denicija-ng21

Предновогодишни прослави

Дениција е нов ресторан кој се наоѓа на булевар Борис Трајковски / Првомајска во Кисела Вода и започна со работа во Јуни 2018. Дениција е помалата сестра на Везилка, водена од истиот тим кој успешно ја позиционираше Везилка меѓу најдобрите ресторани во Македонија. Дениција е современ, модерен и елегантен простор кој е дизајниран за да ги импресионира дури и тие со највисоки стандарди.

Во цената е вклучено
• Комлетна декорација на салата
• Жива музика
• Професионално осветлување во боја
• Неограничен пијалок
• Времетраење од 4 часа
Доколку имате дополнителни прашања или пак имате своја замисла или комбинација за менијата за храна слободно контактирајте не за да ја оствариме вашата желба и идеја.

Информации и резервации на  078 225 750  и  078 225 670 или info@denicija.mk

Храна

Салати (во овали)

  • Грчка салата
  • Дениција салата

Ладен ордевер (во овали)

  • шунка, кулен, печеница, свински врат,мешан кашкавал, мешано сирење

Топол ордевер (во овали)

  • панирана пирошка,паниран кашкавал, панирана зденка, пилешки прсти

Главно јадење (поединечно)

  • Поединечно | Пилешки стапчиња во кари сос и свинско печење во сос со печурки

Гарнир

  • пекарски компир

Пецива

  • фурнаринки, брускети, лепињи

Мени 1 | 1000 денари

Пива

Скопско и Златен Даб

Вина

Наливно вино Тиквеш бело и црвено,

Жестоки Пијалоци

Ракија Тиквеш жолта, Коњак , Вотка, Џин, Узо, Рум

Газирани Сокови

Кока Кола, Фанта, Швепс

Џусеви

Портокал, праска, јаболко

Вода

Негазирана и газирана

Мени 2 | 1200 денари

Пива

Скопско, Златен Даб, Амстел, Туборг

Сортни Вина 0,75

Александрија Бела и црвена, Траминец, Темјаника, Тга за Југ, Стоби Куве, Стоби Вранец, Сопот Бело и црвено

Жестоки Пијалоци

Ракија Тиквеш жолта, Вотка, Мартини, Коњак , Џин, Узо, Рум

Газирани Сокови

Кока Кола, Фанта, Швепс

Џусеви

Портокал, праска, јаболко

Вода

Негазирана и газирана